5 Travel tips die iedere reiziger moet weten

5 Travel tips die iedere reiziger moet weten

Het verkennen van onbekende delen, zowel in eigen land als internationaal, is een tijdverdrijf dat elk jaar door honderden miljoenen mensen wordt beoefend. Voor gezinnen is reizen nog kostbaarder omdat het ouders in staat stelt hun kinderen bloot te stellen aan iets dat buiten hun norm zou kunnen vallen. Dat gezegd hebbende, met alle voordelen van reizen komen er enkele stressoren die de reiservaring voor zowat iedereen kunnen belemmeren, maar je hoeft die je vakantie niet te laten verpesten. Vandaag zullen we een blik werpen op 23 reishacks die uw vakantie productiever, leuker en comfortabeler kunnen maken.

1 Scan je paspoort

Scan je paspoort, identiteitskaart en routebeschrijving en e-mail ze naar jezelf. Dit geeft een extra kopie van elk in geval van verlies of diefstal. Zodra ik als iPhone-gebruiker de documenten naar mezelf e-mail, open ik de e-mail meestal op mijn iPhone en sla ze op in iBooks. Dit levert mij een offline dossier op.

2 Markeer je bagage als kwetsbaar

Markeer je bagage als kwetsbaar. Dit is een een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je bagage correct wordt behandeld. Je bagage wordt hierdoor bovenin gehouden, waardoor het een van de eerste tassen is die worden vrijgegeven.

3 koop geen water op het vliegveld

Neem een lege fles mee! Het wordt sinds een aantal jaren op vliegvelden al streng op vloeistoffen gecontroleerd. Het maakt niet uit of je een waterfles er met het zegel geknoeid is of niet, een fles met vloeistof erin is een ‘no go’. Dus, in plaats van een volle fles mee te nemen, breng je een lege fles naar het vliegveld en vul je die bij nadat je door de beveiliging bent gegaan.

4 Bel je bank voordat je op je reis vertrekt

Het is belangrijk om te onthouden dat je je creditcardmaatschappij belt voordat je weggaat om er zeker van te zijn dat je je creditcard geautoriseerd hebt voor je buitenlandse bestemming. Zo voorkomt u dat ze verdachte activiteiten vermoeden, en dat je in het buitenland zit zonder een werkende creditcard.

5 Neem een pen mee

Zorg ervoor dat je een pen hebt voordat je je huis verlaat, zodat je de douaneformulieren kunt invullen. Vul de formulieren in wanneer je ze krijgt, en zorg ervoor dat je familieleden ook die van hen laten invullen. Mensen zullen om je pen vragen; stewardessen hebben ze zelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *