Volcanoes National park van Hawaii

Volcanoes National park van Hawaii

Ga je binnenkort naar Hawaï? Terwijl u misschien denkt aan surfen, stranden en zonsondergangen, is er zoveel meer te zien op de eilanden en de attracties die Hawaii te bieden heeft dan de prachtige kusten. Het binnenland van elk eiland is gevuld met groene regenwouden en wemelt van het avontuur. Elk eiland heeft zijn charme, dat is zeker, maar vandaag gaan we ons richten op het grote eiland en het Hawai’i Volcanoes National Park. Maak je klaar om van dichtbij en persoonlijk kennis te maken met enkele van Hawaii’s beroemde vulkanen, en kijk eens wat er te doen is en waar we aanraden om te verblijven met de beste Hawaii vakantiewoningen van 2020.

Waar kun je verblijven?

Bij een bezoek aan Hawai’i Volcanoes National Park kunnen wij een gezinsvriendelijke yurt en Hawaii accommodatie te boeken, te vinden in Fern Forest, op ongeveer 15 minuten met de auto van de ingang van het park. U zult merken dat de yurt niet alleen de basis heeft – linnengoed, handdoeken en een volledige keuken – er is ook Wi-Fi, een Roku voor ’s avonds entertainment en een barbecue op de lanai.

Wat is er te doen?

Nadat u opgefrist wakker wordt en klaar bent om te gaan, kunt u op pad gaan en beginnen met een bezoek aan het Volcano National Park. Controleer bij het plannen van uw reis naar het park de uren en welke delen van het park open zijn. Vanwege de lavastromen en reparaties kunnen bepaalde delen van het park het hele jaar door gesloten zijn voor het publiek.

Om het park te betreden moet elke bezoeker een vergoeding betalen. Elke pas is zeven dagen geldig; het is $25 per auto, $12 per voetganger of fiets, en $20 per motorfiets. Er zijn ook bepaalde dagen gedurende het hele jaar dat het park gratis is!

In het hart van het park liggen Kilauea en Mauna Loa, beide actieve vulkanen. De Kraterrand is een populaire rit en wandeling in het park, waardoor bezoekers verschillende dampkraters en kraters kunnen zien, en het heeft ook uitzicht op de rand van de Kilauea Caldera. Bezoekers kunnen ondergronds gaan en zelfs door de Thurston Lava Tubes lopen – ga er vroeg heen om drukte en opstoppingen te voorkomen – of ga hoog en stop voor een foto-opname bij de Kilauea Overlook, die twee mijl overspant en 400 voet laat vallen! Afgezien van de Krater Rim Trail, andere populaire Hawaii wandelingen zijn onder andere Halema’uma’u Trail, de Devastation Trail, en de Kilauea Iki wandeling – alle extra attracties waar Hawaii bekend om staat!

De beste plaatsen om te bezoeken in Hawaï als je niet het Volcano National Park aan het verkennen bent.

Als je niet op ontdekkingstocht gaat naar Hawai’i Volcanoes National Park en het regenwoud, zijn de omliggende steden de thuisbasis van een aantal coole bezienswaardigheden en heerlijke restaurants en cafés.

Nadat je buik vol hebt gegeten, neem dan even de tijd om te kijken wat er nog meer op het eiland te vinden is. Er is een mooie rit naar beneden naar het Waipi’o Vallei en het strand; u kunt een bezoek brengen aan de Akaka watervallen, de Zwarte of Groene Zandstranden, de Regenboogwatervallen en nog veel meer! Wat kun je je nog van een vakantie wensen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *