Voor reservering en vragen 0517-641842 of 0644704105
Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondagavond geopend vanaf 17.00. Ook voor afhalen.

Tandjong Priok

Vrijdag, zaterdag en zondagavond geopend vanaf 17.00

Indië had het, Arum heeft het!

Tandjong Priok in Arum is dé toegangspoort tot de Indonesische keuken, met o.a. Workshops, Kookclub, private dining en catering.

Chef Esther Gerlsma is beroemd om haar oorspronkelijke Indonesische gerechten, waarbij ze geen concessies doet aan de Nederlandse smaak. Uit heel Nederland komen gasten om te genieten van haar kookkunsten en de Indonesische sfeer in onze Friese boerderij.

Esther - Tandjong Priok

Wij dagen met onze gerechten en de speciale bereidingen uw zintuigen uit. Kijk hoe we de sambal op uw verzoek aan tafel bereiden, hoe we de saté op de houtskoolgril midden in het restaurant roosteren en hoe we de vis op Oost -Javaanse wijze roken. Snuif de geuren op van de kruidige boemboes, de dampende soto’s en de weldadige smoors. Voel de traditioneel opgediende rijst in de vingers van uw rechterhand. Proef de perfecte combinatie van Indonesische gerechten, de originele inventiviteit van Esther Gerlsma en de speciaal geselecteerde wijnen.

Recensies van Algemeen Dagblad, Volkskrant, Telegraaf en NRC zijn elders op deze site te vinden.

Tandjong Priok ligt in de westkant van Friesland op een tiental minuten van de Afsluitdijk. Wij verwelkomen u graag in de toegangspoort tot de Indonesische keuken.

Esther Gerlsma

Tweets